Hoşgeldiniz :) / Trk

 OnlineRapSitesi

patron

Patron' asıl adıyla Ege Erkurt 1988 ocak Mersinde doğdu.1995 te ilk olarak Cartel'le Türkçe rapi tanıdı ve 1999 a kadar iyi bir dinleyici olarak takip etti.. 1999 yılında Ege&Rota ikilisi olarak rap söylemeye başladılar.1999 yılında tanıştığı Mersinden Micgece,Ensar,Son nefes gibi rapçilerle Necropol adlı oluşuma katıldı.2000 yılında Micgecenin home stüdyosunda ilk kayıtlarına girdi.. ilk demosunu yayınladı.
Mersinde Nefret, c*** konserlerinde ön grup olarak çıktı. Erdener Yıldızın desteğiyle 2001 yılında kendi Home stüdyosunu kurdu ve kendi demolarını yapmaya başladı. 2001 yılında 'Azrail' in kurduğu 4.boyut oluşumunda yer aldı.2003 yılında öz abisi Saian la 'Kardinal' olarak beraber çalışmaya başladılar.İlk albümlerini 'Arabesque e.p' yi internet sitelerinde yayınladılar.2004 yılında İstanbul,İzmir gibi yerlerde partilerde çıktıktan sonra1 sene ortalarda gözükmedi.2005 yılında Mersinden İstanbul'a yerleşmesiyle ilk solo albümü Kaldırımlar e.p ardından 'Patron&Saian' Yazgı ve Zafer e.p yi yayınladılar.2006 yılı _ Aydınlık Sonrası e.p, Parlayan Madalyon e.p ve bir çok mc nin albümüne eşlik etti, bir çok organizasyonda yer aldı..Yakın zamanda çok daha ciddi işlere imza atıcağını söylüyor..

Diskografi

2003 - Kardinal 'Arabesque e.p'
2005 - Patron Flex 'Kaldırımlar e.p'
2005 - Patron & Saian 'Yazgı ve Zafer e.p'
2006 - Patron Flex 'Aydınlık Sonrası e.p'
2006 - Patron 'Parlayan Madalyon'
2007 – Patron ‘Söndürülmüş Yıldızlar ve Şaşal’






Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsmin:
Siten:
Mesajınız:

Bugün 1 ziyaretçi Sayfayı Tıkladı.


=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=